Blog
nedjelja, veljača 7, 2010

Johnny Depp puni  naslovnice najpopularnijih magazina :)

johnnydeppweb @ 14:40 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare

Vlasnik mnogih titula za najljepšeg muškarca, omiljenog glumca i muškarca s najviše stila  na svijetu odlučio je skinuti košulju i pokazati kako sa 46 godina još nije za staro željezo

Johnn Depp
(46) predvodi ljestvicu muškaraca s najviše stila časopisa GQ, a za tu je prigodu lijepi Johnny skinuo košulju i na naslovnici časopisa pokazao svoj goli torzo. Iako je GQ (Gentelmen's Quarterly) časopis za muškarce, broj za siječanj s Deppom na naslovnici sigurno će naići na bolji prijem kod žena. Holivudski glumac vlasnik je nebrojenih titula za najljepšeg muškarca na svijetu, a da još nije za staro željezo dokazuju i dvije nedavne - titula za najseksi muškarca u 2009. časopisa People i People's Choice priznanje za omiljenog glumca protekloga desetljeća.

Inače, najseksi muškarac na svijetu nedavno je boravio u našem susjedstvu, u Drvengradu, kao gost Emira Kusturice, gdje mu je otkriven i spomenik u prirodnoj veličini. 

Izvor:gloriacom.hr

johnnydeppweb @ 14:35 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Zbog zajedničkog filma koji će uskoro početi snimati na španjolskom, Emir Kusturica i Johnny Depp krenuli su s intenzivnim učenjem tog jezika
Film 'Sedam prijatelja Pancha Ville i žena sa šest prstiju' trebao bi se početi snimati sljedeće godine jer holivudska zvijezda Johnny Depp mora prije toga završiti četvrti nastavak megauspješnih 'Pirata s Kariba'.'Johnny i ja moramo naučiti španjolski. Ne znam kako mogu režirati film sa Španjolcima govoreći samo engleski', objasnio je Kusturica.

Priča o Panchu Villi, slavnom meksičkom revolucionarnom generalu, snimat će se u Mokroj Gori gdje bi Kusturica trebao napraviti filmski studio. 

by:tportal
johnnydeppweb @ 14:32 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Elite Sites
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Biografija
Image Hosted by ImageShack.us

 

Johnny Depp rodio se u Kentuckyju, SAD, 9. lipnja 1963. godine. Još u djetinjstvu, sa obitelji se seli na Floridu. Sa 12 godina, od majke dobija gitaru, koja u toku narednih godina postaje njegova opsesija. Sa 16 godina napušta školu, kako bi se posvetio glazbenoj karijeri. Sa svojom grupom, "The Kids", imao je nekoliko značajnijih nastupa, a najveći je onaj kada su bili predgrupa Iggy Popu.

Sa 20 godina, Depp se vjenčao sa Lori Anne Allison, kozmetičarkom u filmskim studijima. Međutim ovaj brak vrlo brzo propada, kao i Deppova glazbena karijera. Tijekom braka, Lori ga upoznaje sa Nicolas Cageom, koji Deppa navodi na glumacku karijeru. Ubrzo Depp potpisuje ugovor sa Cageovim agentom i slijedi njegov glumački debi u hit hororu "Strah u Ulici brijestova".

U medijima je smatran za "lošeg dečka", a njegove partnerice, Winona Ryder i Kate Moss, često su potvrđivale te navode. Godine 1998, Deppova partnerica postaje Vanessa Paradis. O fasciniranosti ljudi i medija njegovim likom svjedoči veliki naslov o neredu koji je Depp napravio u jednom njujorškom hotelu, naslov koji je izašao umjesto vijeesti o invaziji na Grenadu u New York Post-u.

Godine 1996. imao je svoj režiserski debi. Film "Brave" bio je njegov prvijenac, u kojem je Marlon Brando igrao sporednu mušku ulogu. Svoju ljubav prema glazbi nije ugasio; naprotiv, osnovao je bend "P", sa kojim je povremeno svirao u vlastitim klubovima i restoranima, koje je kupovao u različitim dijelovima svijeta. Posljednjih nekoliko godina, on i Vanessa žive u Parizu. Sredinom 1999. godine, ovaj par je dobio kćerku, a 2002. sina.

Najznačajnija glumačka ostvarenja imao je u filmovima Edward Škaroruki, Ed Wood, Don Juan, Deveta vrata, Čokolada, Iz pakla, Pirati s Kariba te najnoviji Charlie i tvornica čokolade.

Johnnny Depp DVDs
Image Hosted by ImageShack.us
   
 
  
  
He´s A Pirate

 
Site info
Image Hosted by ImageShack.us
Name: Johnny Depp Web
Since: 25/12/08
Webmaster: Lovely girl
Language:
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Users Online: users online
Design: Andreas (Elena Risteska Fansite)
......
Image and video hosting by TinyPic
 
Index.hr
Nema zapisa.